Veszélyhelyzet után

Veszelyhelyzet

Egészségvédelem


Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Haller PatikaWeb


Előrendelés

Andi

GyöngyPatika

 
GyöngyPatika
 
LX Line Partner Patika
 

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1532498
 
 
 
 
 

Kapcsolat - nyitva tartás

Haller Patika
1096 Budapest, Haller u.2.
Tel: 06 1 323 0380
Gyógyszertárvezető:
Szaniszlóné Dr. Zajácz Edit
 
Nyitva - tartás:
Hétfőtől péntekig: 8 -19-ig
Szombat-vasárnap zárva!
 
 
 
 
 

Kérdezze gyógyszerészét!

Szaniszlone2
 Ha kérdése, kérése van, klikkeljen a képre!
 
 
 
 
 
imageGyógyszertárunk 2007 júniusában kezdte meg működését.  Családi vállalkozásként igyekszünk szolgálni a járóbeteg ellátást azzal a meggyőződéssel, hogy a patika minden időben az egészségügy része volt, és marad. Szeretnénk megőrizni a patika eredendő hivatását, igyekszünk legjobb tudásunk szerint szolgálni a betegek érdekeit. Ha netán előfordul, hogy egy gyógyszert nem tudunk azonnal kiadni, az abból adódik, hogy még nem ismerjük pontosan a hozzánk betérők változó igényeit, de mindent megteszünk, hogy a készítmény még aznap átvehető legyen a patikában. Jó kapcsolataink vannak a nagykereskedőkkel, minden forgalomban lévő gyógyszert meg tudunk rendelni, és rövid időn belül át tudjuk adni a betegnek.
  • Az orvos által felírt magisztrális szereket jól felszerelt laboratóriumunkban egy napon belül elkészítjük.
  • Patikánkban két gyógyszerész és két igen jól képzett, nagy gyakorlattal rendelkező asszisztens dolgozik, akik minden kérdésre szívesen válaszolnak, és készségesen ajánlanak a drága gyógyszerek helyett ugyanolyan hatású olcsóbbat.

Honlapunk többek között azt a célt is szolgálja, arra is szeretne lehetőséget adni, hogy  akik e-mailben megírják nekünk, milyen gyógyszerekre, gyógytermékekre, homeopátiás szerekre, kozmetikumokra van szükségük,  azoknak (ha szükséges, a nagykereskedőnél történő azonnali külön megrendeléssel is) a csomagot összekészítjük, s amikor érte tud jönni átadjuk. E-mail címünk:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Körülöttünk sok irodaház van, talán pont Ön is itt dolgozik, ott ül a számítógép előtt. Csak 1 percet szánjon rá és éljen Ön is a lehetőséggel! Kérdezzen, érdeklődjön, küldje el kívánságát... mi készségesen állunk rendelkezésére és teljesítjük azt!.
Legnagyobb kincsünk az egészségünk, őrizzük, óvjuk közös akarással.